Begin maar alvast allerlei creatiefs of sportiefs te bedenken dat wat centen (liever nog: euro’s) in het laatje kan brengen want…

Appel&Ei werd goedgekeurd als project voor De Warmste Week!

Dit jaar is het jaarthema ‘kansarmoede’. Al het geld dat tijdens De Warmste Week wordt ingezameld, gaat naar het DWW fonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Dat fonds is speciaal opgericht om projecten te steunen die passen in het jaarthema. Appel&Ei is dus één van die projecten.

We willen onze winkel vooral verduurzamen: een nieuwe koelkast is broodnodig, de winkelruimte heeft dringend nood aan opfrissing en vernieuwing want we willen onze klanten een comfortabele winkelervaring aanbieden. Investeringen in transportmiddelen (we gaan meer samenwerken met distributieplatformen) en ook uitbreiding van stockageruimte komen aan bod. Op die manier kunnen we onze klanten een nog ruimer aanbod van goedkope producten aanbieden.

KLIK Schoten vzw

Je wil zelf een actie organiseren of deelnemen? Dat is top!

Je actie aanmelden of een actie zoeken waar je aan wilt deelnemen kan op de website van De Warmste Week. We kijken alvast uit naar alle mooie initiatieven die t.v.v. Appel&Ei zullen worden georganiseerd.

Alvast mega merci aan iedereen die ons via De Warmste Week wil steunen! Veel succes en vooral ook veel plezier!