Inwoners van Schoten die het financieel moeilijk hebben, zijn bij ons van harte welkom. Na doorverwijzing van een officiële dienst zoals OCMW, Kind en Gezin, schuldbemiddelaar, CAW,… kan je bij ons terecht. Onze vrijwilligers geven je een warm onthaal en ontvangen je met open armen.

Afhankelijk van je gezinssituatie (alleenstaande, gezin of gezin met kinderen) kan je bij Appel&Ei wekelijks voor een maximumbedrag komen winkelen (dat gaat van 17 euro tot 35 euro per week). Op maandagochtend (10.00 – 13.00 u.) en woensdagnamiddag (13.00 – 16.00 u.) gaan de deuren voor je open. Via deze link vind je als toekomstige klant alvast meer info.

Denk je in aanmerking te komen als klant van Appel&Ei?

Je kan ons bereiken via het contactformulier. Heb je moeite om dit formulier in te vullen of te telefoneren, spring dan gerust binnen tijdens de openingsuren.

Wil je als organisatie een Schotenaar doorverwijzen?

Vanuit je organisatie/sociale dienstverlening kan je mensen die het financieel moeilijk hebben en woonachtig zijn in Schoten, doorverwijzen naar de sociale kruidenier Appel&Ei. Wij hebben de voorwaarden alvast in een infobrochure gebundeld. Om iemand door te verwijzen hebben wij ook een document voorzien dat je kan meegeven met de betreffende persoon of gezin.