Inwoners van Schoten die het financieel moeilijk hebben, zijn bij ons van harte welkom.

Om te kunnen winkelen heb je een doorverwijzing nodig van een officiële dienst, die een sociaal en financieel onderzoek zal doen. Afhankelijk van je gezinssituatie kan je dan wekelijks voor een vastgesteld bedrag komen winkelen.

Op maandagochtend (10.00u – 13.00u) en op woensdagmiddag (13.00u – 16.00u) gaan onze deuren open.

Voor het winkelen heb je steeds een afspraak nodig. In onze onthaalruimte kan je tijdens onze openingsuren altijd terecht zonder afspraak. Onze vrijwilligers geven je een warm onthaal en verwelkomen je met open armen. Er is altijd tijd voor een drankje en een babbeltje.

Via deze link vind je als toekomstige klant alvast meer info.

Denk je in aanmerking te komen als klant van Appel&Ei?

Je kan ons bereiken via het contactformulier. Heb je moeite om dit formulier in te vullen of te telefoneren, spring dan gerust binnen tijdens de openingsuren.

Wil je als organisatie een Schotenaar doorverwijzen?

Vanuit je organisatie/sociale dienstverlening kan je mensen die het financieel moeilijk hebben en woonachtig zijn in Schoten, doorverwijzen naar de sociale kruidenier Appel&Ei. Wij hebben de voorwaarden alvast in een infobrochure gebundeld. Om iemand door te verwijzen hebben wij ook een document voorzien dat je kan meegeven met de betreffende persoon of gezin.