Naar de kapper gaan is af en toe noodzakelijk maar kost wel een flinke hap uit het budget.
Konden we daar onze klanten mee helpen?

We trokken naar de kappersschool van het vlakbij gelegen Atheneum. Een fijne babbel met de leerkracht leidde tot een toffe samenwerking. Onze klanten kunnen er nu terecht om zich een fris kapsel te laten aanmeten. De leerlingen van het 5de en 6de jaar haartooi zorgen ervoor dat de klanten er steeds netjes buiten gaan.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Bij de kappersschool in het KTA kunnen onze klanten terecht voor een knipbeurt, en eventueel kleuring, na afspraak. Voor dagen, uren en het maken van een afspraak kan je terecht tijdens onze openingsuren bij de onthaal vrijwilliger.
  • Je reserveert bij Appel&Ei een plaats tijdens je winkelmoment en betaalt 5 euro. Je krijgt een briefje mee waar de afspraak op genoteerd staat.
  • Wij verwittigen de leerkracht wanneer je komt.
  • Je gaat op het afgesproken tijdstip naar de kappersschool en toont daar je kaartje van Appel&Ei. Ter plaatse betaal je niets, enkel voor extra’s zoals bv. haar verven betaal je als klant een supplement.
  • Bij de volgende winkelbeurt bij Appel&Ei geef je het briefje terug en krijg je 4 euro terugbetaald. Zo kost een kappersbeurt je slechts 1 euro.
  • We vragen je om tijdig te verwittigen als je toch niet naar je afspraak bij de kapper kan gaan zodat wij ook de leerkracht hiervan op de hoogte kunnen stellen.

We zijn heel blij met deze samenwerking en hopen nog veel klanten gelukkig te kunnen maken met een mooi kapsel.