Ontspanning is ook voor de klanten van Appel&Ei belangrijk. Daarom zorgen we op regelmatige basis voor een momentje van ontspanning voor hen. Dit gaat over theater- of filmvoorstellingen. We proberen een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen.

Samen uit, samen thuis…

Ontspanning: Toneel

Al wie al ooit een kijkje genomen heeft in bijvoorbeeld de agenda van Cultuurcentrum De Kaekelaar heeft al kunnen kennismaken met het aanbod aan theater, film, muziek en tentoonstellingen. Samen met jullie maken we in het begin van het werkjaar een keuze uit dat aanbod en we proberen maandelijks in groep deel te nemen aan een activiteit. We maken er een gezellig gebeuren van en genieten samen van de voorstelling en een drankje. We vragen een kleine bijdrage, zodat iedereen kan meegenieten. We begeleiden daarom met plezier onze klanten bij try-outs van toneelgezelschappen.

UITPAS

UITPAS

Gezinnen die bij ons ingeschreven zijn, hebben recht op een UITPAS aan kansentarief (eenmalig 1 euro in 2023). Met deze pas krijg je zeer grote kortingen bij heel veel activiteiten, optredens , lidgelden van sportclubs, vakantieactiviteiten voor kinderen, enz… Voor elk gezinslid is een pas nodig, en deze blijft geldig, zolang je klant bent bij Appel&Ei. Onze vrijwilligers geven je graag de nodige uitleg.