Ontspanning is ook voor de klanten van Appel&Ei belangrijk. Daarom zorgen we op regelmatige basis voor een momentje van ontspanning voor hen. Dit gaat over voorleesmomentjes voor de kinderen, tot theater- of filmvoorstellingen. We proberen een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen.

Voorleesuurtje

Ontspanning: Bib Schoten

Spannende verhalen… Sprookjes en de betere kinderboeken. Daar weten de vrijwilligers van de jeugdbib van Schoten alles over. Elke tweede woensdag van de maand komen ze bij ons op bezoek om te vertellen of voor te lezen. Ook samen gezellig lezen kan heel leuk zijn. Voor onze kinderen is dit een speelse kennismaking met de Nederlandse taal. Kijk voor het juiste uur per leeftijdsgroep naar de info op het prikbord. Klik hier voor meer info over de bibliotheek van Schoten.

Samen uit, samen thuis…

Ontspanning: Toneel

Al wie al ooit een kijkje genomen heeft in de agenda van Cultuurcentrum De Kaekelaar heeft al kunnen kennismaken met het aanbod aan theater, film, muziek en tentoonstellingen. Samen met jullie maken we in het begin van het werkjaar een keuze uit dat aanbod en we proberen maandelijks in groep deel te nemen aan een activiteit. We maken er een gezellig gebeuren van en genieten samen van de voorstelling en een drankje. We vragen een kleine bijdrage, zodat iedereen kan meegenieten. Wie meer informatie wil over de Kaekelaar, klik hier.

UITPAS

UITPAS

Gezinnen die bij ons ingeschreven zijn, hebben recht op een UITPAS aan kansentarief (eenmalig 1 euro in 2023). Met deze pas krijg je zeer grote kortingen bij heel veel activiteiten, optredens , lidgelden van sportclubs, vakantieactiviteiten voor kinderen, enz… Voor elk gezinslid is een pas nodig, en deze blijft geldig, zolang je klant bent bij Appel&Ei. Onze vrijwilligers geven je graag de nodige uitleg.