Zwemtickets Sportoase

Sportoase

Sporten is goed voor onze gezondheid, en het is nog heel ontspannend ook. Samen met de sportdienst van onze gemeente zorgen we ervoor dat elk gezin 1 keer per week kan genieten in Sportoase Brasschaat. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd, hiervoor krijg je toegang tot het waterpark met al zijn attracties. Koop je tickets met de UiTPAS aan de kassa van Sportoase Brasschaat.

Kinderfietsen

kinderfietsen

Fietsen is leuk en ontspannend. Maar kinderen groeien snel en de fietsjes worden vlug te klein. In Schoten is er ‘Op Wielekes’: een bibliotheek maar dan voor kinderfietsen. Wie lid is, heeft altijd toegang tot een goede en kwalitatieve kinderfiets op maat (voor kinderen van 2 tot 12 jaar). Als de fiets te klein wordt, ruil je hem gewoon in voor een groter exemplaar.

Als klant van Appel&Ei krijg je 50% korting op het jaarlijkse lidmaatschap. Voor 15 euro eenmalige waarborg en jaarlijks 15 euro lidmaatschap worden je kinderen zo van een gepaste fiets voorzien. Als je een eigen fietsje binnenbrengt, krijg je bovendien een jaar lidmaatschap cadeau.

Je vindt ‘Op Wielekes‘ in het Gemeentepark van Schoten, Kasteeldreef 42, 2900 Schoten. Het depot bevindt zich naast het voetballokaal van KFC Schoten.

UITPAS

uitpas

Gezinnen die bij ons ingeschreven zijn, hebben recht op een UITPAS aan kansentarief (eenmalig 1 euro in 2023). Met deze pas krijg je zeer grote kortingen bij heel veel activiteiten, optredens , lidgelden van sportclubs, vakantieactiviteiten voor kinderen, enz… Voor elk gezinslid is een pas nodig, en deze blijft geldig zolang je klant bent bij Appel&Ei. Onze vrijwilligers geven je graag de nodige uitleg.